Film & Serier

Grace and Frankie

Av
den
15 juli 2018

De är inte vänner precis, men när deras äkta män blir kära i varandra och lämnar dem kommer den propra Grace och den excentriska Frankie närmare varandra.

Mitt betyg;
4 av 5

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 55
  • 2 591
  • 402 364
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök