Vardagsliv

Gott nytt år!

Av
den
1 januari 2014

Ikväll (igår) har vi varit hos Tobbes mamma och Peter och firat in det nya året. Vi blev bjudna på jättegod mat och efterrätt, supergod cheesecake som Carina gjort och kex med brieost och fikonmarmelad som vi hade med oss.

Har ätit så vi är sprickfärdiga så nu passar det bra med ett nytt år och nya löften 😉

Efter skålande i champagne vid tolvslaget så fick vi skjuts hem och nu är det alldeles strax natti natti.
Först ett sms till dottern som firar nyår hos en kompis…

Tusen tack Carina och Peter för en trevlig nyårskväll! <3

 

image

image

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 130
  • 759
  • 430 815
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök