Vardagsliv

Gott nytt år och god fortsättning

Av
den
2 januari 2021

Jag hade en väldigt lugn och skön kväll på nyår. Paulina, jag och Emil var hemma hos dem och jag lagade porterstek till middag enligt Paulinas önskemål.

Mormor var tvungen att jobba en stund och Noelle börjar få kläm på det här med att jobba vid en dator

Fick fina nyårsbilder från barnbarnen.

Simon och Freja

Nyårsfin Vanessa

Den här katten är HELT galen! Jag har prickar och rivsår på hela kroppen efter hennes klor!
Hon får verkligen tokryck ibland, inte lätt att vara liten med extremt mycket energi.
Allt utforskas och hon är med mig i allt jag gör. Tittar på när jag badar, utforskar skåpet under handfatet, smakar på min mat (smoothie) och är allmänt trasig
Jag älskar den där lilla varelsen!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 112
  • 759
  • 430 785
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök