Produkttester

Godistestare – HARIBO Zourr

Av
den
4 april 2016

HARIBO har släppt nytt godis och jag fick vara testpilot genom Smartson. Smakerna är: FlowerZourr, DinoZourr och ChatZourr och de har alla olika surhetsgrad.

haribo zourr - hälsning 55(1)

Med den sköna skalan sura-citroner och 4 av 4 för Dino var förväntningarna höga men surhetsskalan på påsen stämde tyvärr inte med förväntningarna och dessutom smakade de konstgjort.

 

 

HARIBO Zourr
  • Förpackning
  • Smak
  • Surhet
  • Pris
2.5
Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 227
  • 2 467
  • 406 549
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök