Produkttester

God Morgon® Bifido Mild Orange

Av
den
5 april 2012

 

Jag har nyligen varit testpilot i Smartsons test på God Morgon® Bifido Mild Orange och jag måste säga att den var riktigt god trots den ganska milda smaken. Det var alldeles lagom mycket fruktkött i juicen och jag är glad om den är mild mot magen eftersom jag kan vara lite känslig mot just apelsinjuice annars.
Förpackningen är snygg och jag gillar korken som man kan återförsluta.

 

 

 

Lite fakta:
God Morgon® BIFIDO är en hälsojuice innehållande bakteriekulturen Bifidobacterium lactis. Vanligtvis när vi är friska har vi gott om goda bakterier i magen men när vi bland annat stressar, är sjuka eller äter antibiotika så blir de färre. Hur vi mår och hur vårt immunförsvar ser ut beror starkt på balansen mellan de goda och onda bakterierna. God Morgon® BIFIDO hjälper till att skapa balans och hålla de mindre goda bakterierna i magen under kontroll.

God Morgon® BIFIDO lanseras i fyra smaker – apelsin- och äppeljuice samt blåbärs- och nypondryck.
Alla trogna God Morgon® konsumenter kommer att känna igen smaken och precis som övriga juicer i God Morgon® familjen innehåller BIFIDO Apelsin- och äppeljuice 100% frukt och inget tillsatt socker.

 

 

 

God Morgon® Bifido
 • Förpackning
 • Smak
 • Utseende
 • Konsistens
 • Pris
 • Prisvärdhet
 • Sannolikhet att jag köper produkten igen
2.7

Sammanfattning

Juicen var riktigt god trots den ganska milda smaken. Det var alldeles lagom mycket fruktkött i juicen och jag är glad om den är mild mot magen eftersom jag kan vara lite känslig mot just apelsinjuice annars.

Förpackningen är snygg och jag gillar korken som man kan återförsluta.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 91
 • 749
 • 429 955
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök