Djurliv

God fortsättning!

Av
den
1 januari 2019

Det känns fantastiskt skönt att vakna upp utan att vara bakis idag! 😜

Paulina skulle ju egentligen ha gått ut igår men så blev det inte så vi åkte en vända till Ica Maxi och köpte lite gott. Lunchade på McDonalds innan vi åkte hemåt.
Mumsade på revbensspjäll, ost, kex, vindruvor och alkoholfri cider under kvällen.

 

Redan under eftermiddagen började det smällas här ute och stackars Daniel var helt slutkörd. Efter kl 22 smällde det nästan oavbrutet men vi lyckades hålla honom hyfsat lugn fram till strax innan tolvslaget, då blev det riktigt jobbigt och Paulina och jag satt med honom i min säng bakom draperiet medan han skakade och flåsade.
Tänkte på alla stackars djur som inte har någon att ty sig till 😟

Idag är lillkillen trött.
Jag med, klockan var nog närmare halv två inatt när jag väl somnade och självklart vaknade jag redan halv sju imorse. Men, det är lika bra att gå upp i tid, imorgon börjar jag jobba igen!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 22
  • 787
  • 356 109
  • 2 541
  • 8
  • 3 244
Sök