"Jobbigt" Vardagsliv

Glitter, Glamour, klippning och tjejkväll

Av
den
2 november 2019

Förra fredagen hade vi glitter- och glamourtema på jobbet. Vi har olika teman varje fredag.
Jag insåg att jag inte äger något glittrigt alls så jag körde helt enkelt på endast glamourtema och slog till på strumpbyxor och höga stövlar 😃 Det fick duga…

Efter jobbet gick jag till… frisören.  😝 Japp, nu rök barret!
Jag ska nog inte ha långt hår, det är liksom inte riktigt jag. Jag vill gärna ha lite busigt rufsigt hår. 🤣

Nej, jag blev inte nöjd, trots att kalaset gick på nästan 650:-, men det hade jag egentligen inte räknat med heller. Jag brukar ju klippa mig själv, iallafall hålla efter, men nu när det var så långt så skulle jag aldrig kunna få till en bra kort grund.
Men nu har jag iallafall grunden, om än lite väl kort, så nu tänker jag att det räcker att själv hålla efter och kanske bara gå till frisören var tredje-fjärde månad.

Efter jobbet var vi ett gäng tjejer som gick till Pinchos och käkade och hade en riktig tjejkväll, jättemysigt!

På lördagen fick vi besök av Jenny och hennes lilla bebis Devin, så himla mysigt. Han har hunnit blir 3 månader nu och är “med” lite mer. Har jag sagt att han ärvt min haka?? Det har han iallafall, han har “moster” Saijas grop i hakan och det syns lång väg. Känns bra 🤣

Och i söndags fick jag ett annat trevligt besök, skriver kanske mer om det sen… 😜😇

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  2 november 2019

  snyggt!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 62
 • 2 591
 • 402 645
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök