Produkttester

Gladskin Rosacea

Av
den
5 juni 2021

I samarbete med Gladskin och Buzzador har jag fått prova Gladskin Rosacea.

Det finns miljarder bakterier på vår hud. Nästan alla av dessa bakterier är goda och bidrar till en frisk hud. De är en del av vår ’mikrobiom’, och borde lämnas ifred. Men, det finns även bakterier som kan orsaka problem. En av dessa är gula stafylokocker, som orsakar och förvärrar majoriteten av alla hudproblem, såsom akne, eksem, rosacea och irritation.Gladskin, som innehåller enzymet Staphefekt™, är världens första produkt som endast dödar gula stafylokocker.

Till skillnad från andra produkter som innehåller antibiotika, slår inte Gladskins produkter ut de goda bakterierna som är viktiga för en frisk hud. Detta återställer hudens mikrobiombalans. Det innebär ett stort genombrott för att ta itu med hudproblem.

Gladskin Rosacea har utvecklats speciellt för personer med känslig hud. De är fria från parfym, parabener och aggressiva konserveringsmedel för att förhindra irritation på huden.


Mitt betyg:
2 av 5

Använde produkten i några dagar.
Kändes halvt fet och lite oljig i ansiktet, samtidigt som den blev som en hinna. Efter några dagars användande fick jag finnar så jag slutade att använda den i ansiktet men har därefter använt den på min fot med utslag och där fungerar den bra.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 226
  • 896
  • 393 061
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök