Vardagsliv

Glad påsk!

Av
den
2 april 2018

Påsken startade redan i torsdags på jobbet då det dels var äggjakt och jag bjöd min grupp på Kinderägg. Man blir aldrig för gammal för Kinderägg! 😍

I fredags gick vi ut en sväng, jag, Paulina, Ulle, Ludde och Fredrik och vi hamnade på Bowlingen, så lördagen tillbringades mestadels i soffan som väntat. Vi tog oss iallafall en sväng till Willys för att köpa kycklingburgare med tillbehör som vi smockade i oss.

Igår kom Simon och Malva och hälsade på, så himla kul att äntligen få träffas igen ❤
Simon fick i uppgift att laga min tobakskvarn men det hela slutade med att jag nu är utan kvarn, haha, så kan det gå 😂

När de hade åkt vidare mot Stockholm så tog jag och Paulina bussen till McDonalds, käkade och sen storhandlade vi på Ica. Fick skjuts hem av snälla Ludde.

 

Jag har inte tänkt så mycket på att det är påsk, en högtid. Jag saknar mamma och Benjamin och det blir bara jobbigt ju mer man tänker på det så vi har ätit hamburgare i mängder, festat lite, glott på serier, handlat mat osv istället. Funkar det med!

Hoppas att ni haft en fin påsk 😍

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  3 april 2018

  Saknar er så det värker i bröstet <3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 51
 • 2 591
 • 402 267
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök