Livet som farmor och mormor

Glad liten Freja

Av
den
31 januari 2021

Saknar den här lilla bönan så himla mycket. Nu var det alldeles för längesen vi sågs och jag fick sniffa på henne!
Tur att jag får se henne via filmer och foton nästan dagligen

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 193
  • 1 854
  • 401 098
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök