Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Glad Halloween!

Av
den
31 oktober 2016

Upp tidigt (kändes som mitt i natta) efter ca 3 timmars sömn, gaaah!
Jobbade 8-14.30 och förutom ett gäng måndagsgriniga typer så gick dagen hyfsat bra och de hade bunkrat upp med Halloweengodis på jobbet.

Blev hämtad på jobbet av Dan, Villgott och Paulina och vi åkte bla förbi Rusta för att lämna tillbaks en oöppnad burk tapetklister.

Hittade en fin ljusslinga till Paulina
20161031_174503

Den här fräsiga kombinerade askoppen och papperskorgen har jag köpt åt Simon i födelsedagspresent. Kommer från Dollarstore.

 

Alldeles strax ska en MYCKET trött Saija hoppa i lopplådan!

HAPPY HALLOWEEN!

 

snapchat-1010275472

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 172
  • 894
  • 431 544
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök