Webbigt

Gillaknapp

Av
den
7 december 2016

Ok, det är ju inte direkt så att kommentarerna haglar in på mina inlägg… Jag vet att mycket ändrats på några år, nu är inte bloggar lika populära och/eller populära längre och man är van vid snabba ryck, man tar sig helt enkelt inte tid till att kommentera. Jag vet, för jag är likadan!

Jag bloggar ju inte för er skull, jag bloggar för min egen skull, iallafall åtminstone till 90%, men visst är det kul att få lite respons någon gång emellanåt.

Jag vet ju att det finns folk som är härinne och läser, det kan jag se på statistiken, men väldigt få kommenterar som sagt.

Så nu har jag gjort det enkelt för er, och för mig, och installerat ett “Gillaknapp“, precis som på Facebook. Den ligger under inläggen och mitt lilla önskemål är att ni kanske kan ta er tid att klicka på den efter att ni läst?

Det tar ingen tid alls, typ en microsekund, och ni är helt anonyma. Jag kan bara se ATT någon gillar och för mig betyder det = läst.

Kram på er (vilka ni nu är) 😋

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Kajsa

  7 december 2016

  Jag är här, vink vink 😃
  Kramar!

 2. Svara

  Jenny

  8 december 2016

  Jag är åxo här.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 80
 • 764
 • 429 478
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök