Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.9 – Åka

Av
den
5 mars 2021

Här har vi en som snart ska lära sig att åka runt i sin gåstol, barnbarnet Noelle

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  KajsaLisa

  6 mars 2021

  Vilken lycka att kunna ta sig fram och åka.

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 214
 • 2 467
 • 406 120
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök