Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.8 – Brinna

Av
den
5 mars 2021

Här om veckan hade vi en medarbetare (från Sthlm) på jobbet som aldrig dök upp på morgonen. Ingen sjukanmälan eller någonting och det gick inte att nå honom på något vis.
Vi blev ju givetvis lite oroliga.

Till sist fick vi höra att det hade brunnit i hans hus på natten. Familjen (2 vuxna och tre barn) hade fått klättra ut på garagetaket i väntan på hjälp.

Det här får en att tänka efter. Vilket öde att ens hem brinner upp!
Inte främst möbler och prylar utan framför allt såna saker som man har minnen förknippat med. Foton, brev och annat.

För den här familjen gick det bra men var försiktiga och sätt upp ett gäng brandvarnare hemma!


 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 194
  • 1 854
  • 401 101
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök