Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.6 – Mysa

Av
den
14 februari 2021

Eftersom jag är singel får jag mysa med min lilla kattvän på Alla Hjärtans Dag
Inte helt fel det heller…

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 121
  • 455
  • 408 660
  • 2 466
  • 8
  • 3 216
Sök