Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.5 – Skåla

Av
den
7 februari 2021

Jag skålar med Ernst, ett helt ok bubbel.
Jag föredrar fortfarande Vodka men det är svårt att dosera och eftersom jag gärna dricker det tillsammans med energidricka så mår jag skit (merän vanligt) efter.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 141
  • 950
  • 430 557
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök