Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.4 – Läsa

Av
den
31 januari 2021

Jag läser böcker via appen BookBeat. Jag tycker inte om ljudböcker så jag läser själv, mestadels på kvällarna men även när jag åker buss till och från jobbet (vilket jag inte gör alls nu för tiden).

Idag fick jag ett boktips av mamma så ikväll ska jag börja läsa den, spännande!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 131
  • 455
  • 408 682
  • 2 466
  • 8
  • 3 216
Sök