Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.3 – Resa

Av
den
20 januari 2021

Just nu är det ju svårt att vara ute och resa men jag kan tipsa om min kategori “Semester/Resor” här i bloggen.
Där finns det blogginlägg från bland annat Turkiet, Dubai och Sardinien.

Klicka här för att komma dit >>>

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

365 Foton 2021
Senaste boktipset
Arkiv
Tidigare bloggat
Socialt
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 137
  • 455
  • 408 696
  • 2 466
  • 8
  • 3 216
Sök