Gems Weekly Photochallenge

Gems Weekly Photochallenge V.12 – Blinka

Av
den
23 mars 2021

När temat Blinka kom upp visste jag direkt vad jag skulle visa!
Min och mammas hund som hette just Blinka. En fantastisk individ och kompis som tyvärr gick bort förra året.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  23 mars 2021

  Älskade älskade hund, saknad varje dag ….<3

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 202
 • 1 854
 • 401 316
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök