Vardagsliv

Gårdagen vid beachen

Av
den
1 juni 2016

Igår eftermiddag packade jag ner lite fika, tog med mig datorn och gick ner till Bojsenbeach och satte mig. Sååå skönt väder!
Paulina och Malva kom ner och lite senare även Johanna och Linus.

bb1

bb2

Paulina och Malva doppade sig 2 gånger, jag låter bli det iskalla vattnet ett tag till.

bb3

Daniel var självklart med och höll koll.

bb4

Efter lite fika och bad så gick vi hemåt och Daniel halvdog i soffan av värmen

bb5

Då passade Paulina och jag på att gå ner till Varpan där vi träffade på Johanna och Linus igen.

bb6

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 240
  • 2 467
  • 406 574
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök