Vardagsliv

Fullt upp trots ledighet

Av
den
23 augusti 2011

Jag försöker att komma ikapp lite här hemma. De senaste dagarna har jag bland annat storstädat barnens rum och rensat ur köksskåpen, förutom att jag tvättat åtskilliga maskiner tvätt.

Jag har även fixat en receptpärm och planerat hela september månads middagar!

 

När jag var klar med matlistan skrev jag in hela inköpslistan i Ica Maxis app. Inköpslistan följer butikens placering av varorna och jag hoppas att det kan spara lite tid.

Barnen har börjat skolan igen och vardagen har fått lite rutin igen, rätt skönt måste jag säga.

Paulina har åkt på skolresa och kommer hem på torsdag igen. Hoppas att de får riktigt skoj och att det blir ett minne för livet!

Jag minns fortfarande många av våra klassresor, speciellt de som jag åkte på i mellanstadiet då vi hade George som lärare – världens bästa lärare!
Vi åkte på kanotresor, och till Gesunda på skidresa…mm. Ja det var tider det! 🙂

Jag är ledig veckan ut och sen börjar skolan. Längtar… det ska bli så kul! Och det känns himla bra att kunna studera hemifrån.

Dels så får jag lite extra tid med både barnen och djuren, och min man såklart, men jag kan även planera mina dagar på ett annat sätt och prioritera så som jag önskar och det känns väldigt välbehövligt.

Men, det är tidiga mornar nu och det innebär även lite tidigare kvällar så nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen tillsammans med min älskade man.

Godnatt!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  morsan

  24 augusti 2011

  Lika ambitiös som vanligt ser jag, vilka gener du har, 😎
  Men, varför hör du inte av dig? Och kan du inte fixa texten på min hemsa? Och hur ska ni göra i helgen? Frågorna är många, och långa, närå, nu ska jag äta frulle Puss o kram o ha det bra

  Ja ibland får jag ju mina ryck som du vet och varje gång hoppas jag kunna
  hålla det så som jag tänkt, hmm…
  Texten är fixad och jag har mailat dig :kiss:

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 22
 • 787
 • 356 107
 • 2 541
 • 8
 • 3 244
Sök