Djurliv Vardagsliv

Fullspäckad dag

Av
den
20 maj 2010

Idag har jag jobbat! Det känns verkligen som om det var längesen sist…

Efter jobbet mötte jag upp Jonas och så gick vi till Hundtrimmet för att få hjälp med att klippa Maxis klor. Vi behövde få dem nerklippta en bra bit. Jag klipper inte klor (bara valparnas) och Jonas törs inte ta så mycket och sen kan jag väl erkänna att vi klippt för sällan. Sporrarna är jättesvåra att klippa men nu fick vi hjälp så det känns bra! Tack Eva!!

Vi köpte med och sushi och hamburgare till middag och stressade hemåt för att hinna äta lite innan vi drog iväg till Borlänge med alla valpar.

Simon sprang in på Elgiganten och köpte sig en ny mobiltelefon eftersom han sålt iPhonen och lånat Paulinas telefon som hon nu vill ha tillbaks.

Sen åkte vi till Crossroad Tattoo där Simon piercade ögonbrynet igen. Han piercade ju sig där för flera år sen men valde att plocka ur den då den krånglade och var i vägen då han idrottade. Nu är han lite äldre och kan förhoppningsvis sköta om den på rätt sätt. Snyggt blev det iallafall!

 

Sen for vi vidare mot veterinären för att vaccinera, besikta och chippa alla valparna. Det gick jättebra fast visst gjorde chippningen lite ont och bilturen var väl inte heller världens roligaste.

Vi åkte hemåt i världens åskoväder och regn. Städade ihop lite och jag förberedde alla papper som valpköparna skulle ha med sig.

Runt halv åtta kom Sara och hennes pojkvän för att hämta lilla Dimma.

Gick igenom papper och pratade i någon timme innan det var dags för oss att ta farväl av Dimma. Alltid lika ledsamt men det känns ändå bra… Hon får det bra.
Hon flyttar till Uppsala nu men snart kommer hon hitåt igen eftersom de ska flytta till Djurås, inte så långt från oss. Skoj!!

Lycka till med er lilla tjej!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 37
  • 749
  • 352 544
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök