Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Fullfart-söndag

Av
den
5 januari 2020

Jag som trodde att jag skulle få tjata upp Anders ur sängen imorse, och så tar han mig på bar gärning när jag trippar omkring i nattlinne här hemma och precis ska till att äta frukost vid tiosnåret.
Nåja, han fick en kopp kaffe i väntan på att jag skulle äta klart och sen började vi lassa släpet med skräp.

Uppe på tippen. Anders hade en idé här om dagen att vi kunde köra allt några vändor i bilen och jag frågade om han menade allvar?! 😱 När han insåg att vi faktiskt fyllde hela släpet förstod han nog varför jag inte trodde på hans idé.
Vart tusan kommer allt ifrån?

Tack för hjälpen snälla snälla Anders, guld värt och en stor sten släppte nu! 💓

När jag kom hem var det dags att kuta till tvättstugan och under tiden vi tvättade passade vi även på att ta en vända upp på vinden och laga korvstroganoff.
Bar ner så mycket vi kunde och sen satte jag mig på köksgolvet och rensade.
Alltså, 2 stora backar med gamla kablar! Vad är ens allt?
Jag behöll 3 småkablar med USB-uttag (kan vara bra att ha nån gång), resten åker i soporna.Nu jäklar ska det rensas ordentligt!

Samtidigt som vi lagade mat och väntade på tvätten så passade vi på att rensa ur kryddskåpet (häften kunde slängas) och skåpet ovanför frysen (2 soppåsar med skräp även där).
Hittade även en bakmaskin jag inte använt på flera år så den la jag ut en annons på i vårt områdes Facebookgrupp och 10 minuter senare var den borta, perfekt!
Men min lilla rensning innebar ju att nu har jag ÄNNU mera skräp. Aaaaandeeers…. *hjäääälp* 😬😇 (jag tror det får plats i bilen denna gång!)

Med mat i magen, tvätten vikt och inplockad, hunden rastad och matlådorna klara så gick jag igenom det sista vi burit ner från vinden. Min faster Minna skickade mig pappas gamla foton, tidningsurklipp mm när han gick bort för några år sedan och den kartongen hittade jag nu. Mer om det i ett annat inlägg.

Ute har det börjat snöa, fullständigt onödigt om ni frågar mig!

Nu ska jag fortsätta sitta i soffan och dricka kaffe och bara ta det lugnt resten av eftermiddagen.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  5 januari 2020

  Varför gick ni upp på vinden för att laga mat….????

  • Svara

   Saija

   6 januari 2020

   Meeen, haha!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 181
 • 2 490
 • 403 123
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök