Vardagsliv

Full rulle

Av
den
3 november 2015

Det blev en tidig morgon för att infinna sig på lasarettet för en undersökning. Passade på att snacka ikapp lite med fina vännen Merete som jobbar på förlossningen.

Gick vidare till Waynes där jag hade ett fikamöte med Micke angående ett hemsidesbygge. Gick vidare till bästis Jenny och fick kräkas ur mig lite innan jag fick skjuts till Lugnet där jag hade utvecklingssamtal angående Paulina.
Så kul att det går så bra för henne i skolan!!! Min duktiga tjej! <3

saijaidag

Med posten idag kom äntligen ett nytt dermalsmycke så nu slipper jag gå omkring med ett “hål” i kinden! Fick även en nosring (fejk såklart) som jag var tvungen att testa. Jäklar så det kittlades!

BeautyPlus_20151103174610_fast

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Nisse

  5 november 2015

  Fina vackra Du 🙂

  kram

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 36
 • 749
 • 352 541
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök