Mat, Bak & Recept

Frukost, lunch och middag

Av
den
4 april 2016

Ja jag har längtat så efter mina varma mackor så det fick bli dagens frukost, lunch OCH middag.

Surdegsbröd, grön pesto blandat med pressad vitlök och flytande margarin, prosciutto, ruccola och riven ost. MUMS! ?

mackor1

mackor2

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 150
  • 739
  • 402 977
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök