Film & Serier

Frozen – Frost

Av
den
8 februari 2014

Med sin blandning av spänning, humor och musik är ”Frost” en Disneyklassiker.
 

Elsa och Anna är två små gladlynta prinsessor som ägnar dagarna åt vilda lekar i kungariket Arendals gigantiska slottssalar.

Elsa är född med superkrafter som innebär att hon kan frammana snö och is. Likt så många hjältar före henne kämpar hon med att kontrollera sin styrka och klarar det med ungefär samma resultat som Hulken. Efter att oavsiktligt ha skadat sin lillasyster Anna drar hon sig undan från världen, medan systern oförstående dansar vidare i de utsmyckade korridorerna. Åren går och så kommer den dagen då kronprinsessan ska krönas till drottning och tvingas visa upp sig för folket. Hon klarar sig långt fram på eftermiddagen, men efter ett bråk med systern blottas hennes hela register av ”häxkonster”. Förtvivlad flyr hon upp i fjällvärlden, med Anna hack i häl – äntligen förstår hon varför Elsa har dragit sig undan.

 

 

Mitt betyg: 4 av 5

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 3
  • 1 252
  • 350 191
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök