Produkttester

Fritt Flyt Omega-3 från Vesterålens naturprodukter

Av
den
3 april 2021

”I samarbete med Vesterålens Naturprodukter har jag fått testa Fritt Flyt Omega-3

Omega-3 av hög kvalitet – Investera i din hälsa varje dag
Vill du göra något bra för din hälsa? Då är omega-3 ett måste i din kost. Med mer än 20 år på marknaden är Vesterålens Naturprodukters omega-3 produkter några av de mest sålda i Norden.

Med Fritt Flyt får du omega-3 som är bra för hjärta, hjärna och syn i små kapslar som är lätta att svälja och utan dålig eftersmak. Den är framställd på dom bästa råvaror och med strikta produktionskrav. Är dessutom certifierade av ”Friend of the Sea” för hållbart fiske.

Bra för hjärtat ❤️ Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion *

Bra för synen 👁 Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att upprätthålla synen **

Bra för hjärnan 🧠 Omega-3 fettsyran DHA bidrar till att bevara hjärnans normalfunktion **

Bra för immunförsvaret, muskler och skelett 🤧🦴💪 D-vitamin bidrar till ett normalt immunförsvar, normal muskelfunktion och till att bibehålla normalt skelett.
*Gynnsam effekt på hjärtat uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Omega-3 fettsyror är essentiella fettsyror som kroppen behöver för sina viktiga vitala funktioner. Då kroppen själv inte kan producera dessa viktiga fettsyror så måste de tillföras via kosten.

Äter du fet fisk och övrig mat som är rik på Omega-3 minst 3 gånger i veckan? Eller tror du att du skulle må bra av ett extra tillskott av Omega-3?
**Gynnsam effekt uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg DHA.

Mitt betyg:
Ganska enkla att svälja men ta en klunk rejält med vatten till. Smakar ingenting tack och lov.
Jag märker väl ingen direkt skillnad på mitt mående men det är säkert bra i det långa loppet eftersom jag är dålig på att äta fisk och jag kommer definitivt att äta upp alla tabletter jag fick hem.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 178
  • 2 490
  • 403 095
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök