Djurliv Vardagsliv

Fredagsmys, Pinchos och söndagsmys

Av
den
20 november 2016

Jobbade i fredags och på rasten fick jag besök av mamma och Hasse som hade lämnat av Blinka hos veterinären. När jag slutade jobbet halv ett ringde jag mamma för att kolla vart de höll hus och de skulle visst precis in på Enellys och äta så jag hakade på.

Lilla Blinka har opererats för en knöl i sidan och juvertumör. Om 2 veckor kommer testresultaten så nu håller vi tummarna!

blinka

Kvällen bestod av soffmys med Daniel och Lejonet & Björnen som sällskap.

fredmys

 

Lördagen ägnades åt städning, så skönt att ha det gjort!
Vi unnade oss lyxmiddag på kvällen på nyöppnade Pinchos i stan.

Redo för en utekväll

1

3

Gick en vända till Mimos i väntan på att klockan skulle bli 21.
Haha kolla skillnaden på Paulinas och Dans händer!!! 😜

2

Världens första app-restaurang
Ingen gillar allt, men alla gillar något. Därför har vi skapat en meny med rätter av alla dess slag från hela världens kök. Hos oss hittar du allt från spanska quesadillas till japansk sashimi, ungersk plankstek och fransk crème brûlée.

För att öka valmöjligheterna serveras våra rätter i tapasformat – praktiskt och rätt gulligt! De tillagas med riktigt schyssta råvaror, håller riktigt schyssta priser och går att matcha i oändlighet.

Målet är helt enkelt att kunna erbjuda alla något – oavsett tycke och smak, livsstil och storlek på plånboken.

Sedan starten 2012 har Pinchos varit Sveriges (och världens?) första och enda renodlade app-restaurang. Det innebär att du som gäst själv styr ditt besök med hjälp av en app i telefonen. Appen använder du för att boka bord, titta på menyn och beställa mat och dryck. Du gör det i din egen takt, i hur många omgångar du vill.

 

Kön var ganska lång men till sist kom vi in till vårt bokade bord. Dan åt upp all popcorn vi fick!

5

Miniminimat, så gulligt! Och atmosfären var riktigt mysig, som att sitta i ett gammaldags cirkustält och äta.

9

Sötpotatispommes, räkor och plankstek, allt i tapasformat.

8

Paulina väntar på sin mat och under tiden dricker vi goda drinkar. Paulinas smakade godis och min smakade popcorn, supergod!

7

6

Efter några timmar på Pinchos så tog vi en taxi hem. Vi hade lite planer på att gå ut men ingen av oss orkade riktigt och imorse var vi båda två riktigt nöjda med beslutet 😀

Imorse, eller nja i förmiddags då, bakade jag scones till frukost. Så himla enkelt och gott, varför gör man inte det oftare?

20161120_120440

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 108
  • 1 774
  • 396 051
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök