Hälsa & Livsstil

Från svart till grått

Av
den
25 november 2016

Oj! Jag har ju inte ens publicerat bilderna från när jag gick från svart till grått hår. Här kommer lite bilder från “förvandlingen”.

Först gjorde jag avfärgningar två gången med ColourB4. Snygg morotsfärg va?
Sen blonderade jag håret 3-4 gånger med starkt blonderingsmedel från Mood. Här höll det på att gå riktigt på skit, efter 2-3 blonderingar började mitt hår att lossna i stora tovor. Tur att jag har mycket och tjockt hår! Dessutom fick jag stora sår i hela hårbotten, INTE alls skönt att stoppa i mer blondering då. Skitdumt, jag vet, men jag är inte känd för att ha bra tålamod och jag ville ju få håret klart på en gång.
När jag gick till frissan och frågade om de kunde hjälpa mig att gå från svart till grå sa de att det skulle ta minst 6 månader!
Uff, vem orkar vänta så länge?!

I med en massa silverschampoo som jag lät sitta i ganska länge.
collagehar

Tadaa! Grått!

collagehar3

Taggar

23 november 2016

26 november 2016

LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 88
  • 3 293
  • 398 780
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök