Samarbeten Vardagsliv

Från Falun till Kreta

Av
den
10 maj 2018

Livet leker alltid lite såhär på vårkvisten och jag leker lite med tanken om att packa väskan och dra till en ännu varmare plats. Det vore så skönt att komma bort från vardagsstress och jobbtankar.

Och hör och häpna! Jag har hittat den ultimata upplevelsen genom Ving! Efter min korta stund på Rhodos för två år sen blev jag kär i värmen och vattnet. Nu när jag känner att det är dags att återvända upptäcker jag att det finns en ö vid Grekland som känns ännu mer lovande, Kreta! Så himla vackert och fullt av stränder. Jag förstår varför det är en av de populäraste resmålen i Grekland, men vem ska jag ta med mig?

Att spendera kvalitetstid med dottern Paulina på Rhodos var bland det bästa jag har gjort och vi skaffade till och med matchande tatueringar resan till ära. Våra palmer representerar ett starkt band mellan Paulina och mig. Att få åka med någon som betyder mycket för mig känns i alla fall viktigt inför en solsemester!

Perfekta platsen för familjer
Det som har fått mig att falla för just Kreta är att det är en ö som är gjord för alla. Vare sig du åker själv, med din partner eller med din familj. Det finns något för alla! När jag kollade upp stränder så fanns det alla möjliga alternativ och tips för olika turister. Skulle jag boka charter med hela familjen så finns det mängder med barnvänliga stränder och intressanta destinationer som vi kan åka till. Dessutom är en charterresa paketerad och klar, vilket är väldigt skönt. Kanske åka till Chania och hänga vid den kritvita stranden med turkosa hav och dricka drinkar hela dagen. Ett perfekt tillfälle att hänga med familjen!
Mer om vackra Kreta finns på Vings hemsida.

Från dröm till verklighet?
Kan inte bärga mig, jag måste googla fler bilder och blir helt kär i öns alla byar och stränder. Kulturen omkring Kreta verkar så himla tuff och historien om ön är fantastisk. Det känns verkligen som rätt plats för mig. Det enda jobbiga är att Kreta är så stort att man inte hinner upptäcka hela ön på en helg! Kanske får det bli en till åttadagars, som Rhodos.

Wow, nu känns det nästan som om jag sitter på en kritvit strand med sand mellan tårna… Tittar ut, jag är fortfarande kvar i Falun. I och med att jag inte har överflöd med semester i år kanske den här lilla (eller stora) ön är den perfekta stressavlastningen.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Karin

  12 maj 2018

  Ja Kreta verkar vara en mysig ö, har kikat på den jag med.Just nu har vi fastnat för Mallorca, jag älskar sandstränder och turkost hav, om två veckor åker vi dit för fjärde gången på två år 😍Kramar

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 169
 • 2 490
 • 403 060
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök