Hälsa & Livsstil

Framme på Mornington Hotell

Av
den
8 mars 2014

Godmorgon i solen! Efter en lite längre tågresa och en kortare taxiresa är jag nu framme på Mornington hotell i Bromma.
Ett fint hotell med mysigt fräscht hotellrum.

Jag har hunnit installera mig lite i rummet, testat vattenkokaren och packat upp datorn. :thumbsup:

Om ungefär en timme ska vi träffas allihopa och lyssna på den första presentationen och äta lunch. Sen väntar en kostföreläsning, lite fika och en kort paus innan ett träningspass. Till kvällen blir det gemensam middag.

Det ska bli spännande att få träffa de andra deltagarna!

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 43
  • 804
  • 350 395
  • 2 541
  • 8
  • 3 246
Sök