Foto Vardagsliv

Foton till en kalender

Av
den
28 oktober 2018

Sitter här och försöker leta efter bilder till en fotokalender som jag ska göra i samarbete med Önskefoto men jösses så svårt det är att välja ut sina favoriter!

Här är några jag gillar som jag tog för några veckor sen.

Så synd bara att hösten är så kort!
Jag hade hellre haft en månad längre höst för att få slippa den långa vintern. Och så hade jag hunnit fota mer. Nu hann jag med några veckors fotande och sen försvann alla löv och det blev grått och trist ute.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  29 oktober 2018

  Helt underbara foton till en almanacka. !

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 128
 • 950
 • 430 530
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök