Livet som farmor och mormor

Foton man blir glad av!

Av
den
12 april 2021

Den här lilla skruttan är i en sån fantastisk ålder just nu!

Här om dagen fick jag åka och hämta Vanessa i lite panik på fritids då hennes mamma utsatts för Covid-smitta och inte fick hämta henne. Hon stannade här en natt och jag lämnade henne på fritids igen på morgonen.

Kusinerna

Noelle 6 månader

På Espressohouse och fikar

Hon har fått sååå mycket hår! Alldeles fluffigt, och så himla mjukt

Skrutt fick en ny mössa då vi höll på att bli galna på den tidigare som inte satt ordentligt över öronen. Så söt!

Mitt lyckopiller!!!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 57
  • 2 860
  • 406 642
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök