Produkttester

Fotokalender från Önskefoto – Julklappstips!

Av
den
7 november 2018

I samarbete med Buzzador

Nu har jag fått hem min egendesignade kalender från Önskefoto och jag är jättenöjd!
Den var enkel att skapa och det gick snabbt att få hem den, dessutom finns det massor med andra roliga fotosaker man kan beställa på Önskefoto.se. Julklappstips!

Jag valde att lägga in bilder jag själv fotat i min kalender men här är det endast fantasierna som sätter stopp!

Och bara för att ni är ni så ska ni få en liten julklapp av mig, en rabattkod på hela 50% på en egen fotokalender hos Önskefoto!

Använd denna länk >>> och uppge koden: BZZCAL50 i din beställning för att ta del av erbjudandet.
(giltig t.om 10 December 2018)

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 145
  • 2 467
  • 405 153
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök