Semester/Resor Tunisien 2014

Fotobok från resan till Tunisien

Av
den
16 januari 2020

Några bilder från Tunisienresan

DSCN7517

DSCN7522

DSCN7524

DSCN7529

 

 

Logo_ifolor_EN_6863 Jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på att göra något vettigt med alla foton jag tar och det här är ett bra steg på vägen.
Planerna är att jag även ska trixa ihop böcker för de senaste åren.
Kul att ha ett eget litet “bibliotek” så småningom. :happy:

 

Jag har beställt mina fotoböcker från iFolor

 

 

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 51
  • 2 860
  • 406 604
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök