Av
den
23 oktober 2020

”I samarbete med Önskefoto…”

Det har aldrig varit enklare att skapa en personlig kalender eller fotobok med alla dina favoritbilder – så skapa var du vill och när du vill!
Med Önskefotos app skapar du snabbt och enkelt, väljer du att skapa via datorn eller mobilen har du även möjlighet att välja mellan massa fina designs och teman som tillsammans med dina personliga bilder blir till en perfekt present eller julklapp.
Lika kul att ge bort som att få!

Önskefoto grundades i Sölvesborg 1974 och är ett av Sveriges äldsta fotoproduktsföretag. De är idag specialiserade
på fotoböcker, fotokalendrar, väggdekorationer, fotoposters, kort och framkallningar. Hos Önskefoto är det snabbt och enkelt att samla och föreviga dina finaste stunder som fina fotoprodukter.

Jag fick hem min fina fotobok idag och när jag fick erbjudandet om att testa Önskefotos fotobok visste jag precis vad jag skulle fylla den med!

Här nedan får ni se lite av innehållet i boken

Idag är det 62 dagar kvar till jul och alltså hög tid att börja knåpa ihop fotoböcker för att ge till nära och kära, eller kanske till dig själv?!

Jag kan hjälpa er på traven för jag har en rabattkod att dela med mig av!
Erbjudandet ger 50% rabatt på alla fotokalendrar, fotokort och fotomuggar, 45% rabatt på alla
fotoböcker samt 40% rabatt på alla väggdekorationer och framkallade bilder.
Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller t.o.m den 11 November 2020.

Klicka på min länk för att få rabatten >>> och använd rabattkoden BZZ2020

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 81
  • 764
  • 429 489
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök