Vardagsliv

Fotoböcker

Av
den
19 november 2014

När Simon fyllde 20 år gjorde jag en fotobok åt honom, en bok med minnen från hans födsel fram till 20-årsdagen. En 80 sidor tjock bok med foton, bilder på teckningar, berättelser och annat.

Jag blev jättenöjd och jag tror att även Simon blev glad.

Och jag fick lite blodad tand, det var ju skitkul! Dels att designa själva boken men även att få hem den tryckt och klar.
Så jag gjorde 2 till när jag fick lite rabatt och det blev en bok från resan till Turkiet och en från resan till Tunisien. Jag fick hem dem igår och än en gång var jag nöjd.

 

Några bilder från Turkietresan

DSCN7505

DSCN7508

DSCN7509

 

 

Några bilder från Tunisienresan

DSCN7517

DSCN7522

DSCN7524

DSCN7529

 

 

Logo_ifolor_EN_6863 Jag har lovat mig själv att jag ska bli bättre på att göra något vettigt med alla foton jag tar och det här är ett bra steg på vägen.
Planerna är att jag även ska trixa ihop böcker för de senaste åren.
Kul att ha ett eget litet “bibliotek” så småningom. :happy:

 

Jag har beställt mina fotoböcker från iFolor

 

 

 

 

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 112
  • 759
  • 430 787
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök