Vardagsliv

Fotboll, hockey och pizza

Av
den
28 mars 2016

Vaknade upp till en solig men blåsig dag. Äntligen känns det som om våren är på väg!

dansaija

Vi tog en promenad ner till affären och Simon och Dan passade på att spela lite fotboll på vägen hem. Pojkarna med spring i benen ?

fotboll

AIK skulle spela ishockeymatch så vi åkte hem till Dan allihopa för att se matchen. Nåja, jag och Paulina satt i sovrummet med telefon och dator, inte riktigt lika sportintresserade.

Till middag blev det bakispizza.

sondag2

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 156
  • 739
  • 403 003
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök