Djurliv Vardagsliv

Fortfarande inget nät

Av
den
9 februari 2012

Idag ringde jag till Alltele och frågade hur det går med vårt nät och jag fick till svar att de skickade felanmälan till iTUX igår. IGÅR!?
Jag ringde till Alltele i måndags morse! Varför i all fridens dar tar det 3 dagar för dem att vidarebefordra vår felanmälan???

Sen ska iTUX i sin tur anlita någon annan för att komma hit och installera en ny fiberkonverter. Vilket troligtvis kommer att ta ytterligare någon vecka, efter att de beställt hem den!

Suck, det känns som om det här kan bli en lååång historia och jag är INTE ALLS GLAD!

 

Och stackars lilla Maxi är fortfarande jättedålig i magen

Ringde jobbet imorse för att kolla om de hade någon Stomax hemma och det fanns så jag tänkte att Jonas skulle få kila förbi där under dagen och hämta upp en burk. Men det visade sig att Sandra skulle få ledigt eftersom de var lite för många på jobbet så hon kom över med en burk och sen gick vi upp till hennes syster Corina som jag bor granne med och drack kaffe.

 • Normaliserar avföringen
 • Balanserar tarmfloran
 • Skyddar slemhinnan i mage och tarm

Stomax är baserat på ett brett fiberkomplex och lecitin som tillsammans är aktivt i en stor del av matsmältningsapparaten. Lecitinet har förmågan att förstärka magslemhinnans skyddande verkan.

En av huvudingredienserna i Stomax är omsorgsfullt selekterade fibrer från potatisens cellväggar (PV70). Det är en unik fiber som har en extremt hög vattenhållande förmåga (viktigt vid diarré).

Stomax innehåller metaboliska kostfibrer (prebiotiska) för bättre mineralabsorbtion (försöken gjorda på människa och råtta).

De prebiotiska fibrerna ger näring åt mikroorganismerna i blind och grovtarm och balanserar tarmfloran. En frisk mikroflora gör att djuret tar upp mer näring från fodret.

Stomax är berikat med viktiga B-vitaminer och aminosyran Metionin.

Nu ska jag testa Stomax i några dagar och se om han blir bättre, annars måste vi söka hjälp hos veterinär.

Det hela började med att jag gav honom grillad kyckling i början på veckan. Han blev lös i magen och bajsade inne hela tiden, då han inte hann säga till om att få komma ut. Det borde vara tomt i hans tarm vid det här laget men det kommer fortfarande ut en svart sörja och han kräks galla.

Jag har kokat ris i buljong men han vill inte ha. Han vill inte ha någonting alls!

Och jag tycker så synd om honom så vi har mest tillbringat de senaste dagarna sittandes i soffan, han och jag, och gosat. Han vill vara nära och bli klappad på…
Min älskade lilla vovve…
Om jag ändå visste hur det känns, om du har ont och vart, mår du illa? Vad vill du att jag ska göra?

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  9 februari 2012

  Men då stackars Maxi, ge en puss på nosen från mig! Hoppas hans mage lugnar ner sig snart, pussis, eländes elände med er uppkoppling, ungarna klättrar väl på väggarna, för att inte tala om dig och Jonas! :thumbsdown:

  • Svara

   Saija

   10 februari 2012

   Jag gör inte annat än pussas och kramas med honom. Imorse drack han en del vatten iallafall, efter att han spytt…
   Vi får avvakta i helgen och se om det vänder, annars måste vi nog till veterinären med honom.
   Japp barnen klättrar på väggarna och det är en allmänt irriterad stämning här hemma då ingen har något att göra.
   Allt vi gjorde hade vi ju nätet till. Lyssna på musik, se på TV, se på film, jobba, surfa, plugga, spela spel osv.
   Igår tyckte jag så synd om pojkarna så de fick åka in till stan för att köpa ett dataspel för våra sista pengar. Tänkte att de kunde köpa något som man inte behövde nät till men se det fanns inte längre!!
   ALLA spel kräver internet! Om inte annat så bara för att hämta hem uppdateringar på 200 MB. Suck…

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 3
 • 1 252
 • 350 191
 • 2 541
 • 8
 • 3 246
Sök