Vardagsliv

Första snön och sista utbildningsdagen

Av
den
1 november 2016

De har varnat för snöstorm i ett dygn nu och igår kväll började det lite smått här i Falun men ingenting har liksom fastnat här. I Borlänge var det däremot vitt imorse när jag åkte till jobbet.

Idag var det sista dagen på utbildningen så imorgon börjar jag nya tjänsten på “riktigt”. Jag har i och för sig jobbat självständigt både igår och idag så det blir inte så stor skillnad förutom att det känns skönt att ha avklarat den biten.

De nya uppgifterna är riktigt roliga och jag trivs bra! 😀

Idag har jag överlag haft en bättre dag än igår. Gårdagen var riktigt hemsk.
Kombinationen av alldeles för lite sömn, mycket med utbildningen, renovering av kök och Paulinas rum samt PMS på det blev helt enkelt för mycket och kvällen igår ägnades åt gråt och självömkan i sängen.

Idag tog jag nya tag!

När jag kom hem tog jag ett varmt bad, satte på mig myskläder och tände ljus i hela lägenheten och sen har jag fixat med lite viktiga papper. Nu väntar lite datatid och sen ska jag nog läsa ut boken jag läser just nu, det är bara några hundra sidor kvar och nu är det riktigt spännande!

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Kajsa

  2 november 2016

  Här har snön och slasket kommit idag. Jag tycker det är skitjobbigt 🙁
  Vad duktig du är som fixar både jobb, utb, renovering av både kök och Paulinas rum, suveränt gjort 👍🏼
  Kramar från mig

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 950
 • 430 581
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök