Jag har bara semester tisdag till fredag, men ändå, semeeeester!
Och inte blir det sämre av att vädret vände idag och det lovas både sol och varmt i flera dagar nu.

Vaknade vid halv åtta, värsta sovmorgonen ju(!) och satte mig och jobbade i några timmar. Haha stört jag vet, men jag gjorde det som jag egentligen skulle ha gjort igår eftermiddag/kväll. Var tvungen att lägga in hänvisning på mailen, göra en guide mm.
Beställde även biljetter till Stockholm på fredag. Tågbiljetterna var svindyra men jag hittade bussbiljetter från Borlänge så jag fick både dit- och hemresa för bara 240 kronor, mindre än vad en enkel tågbiljett kostar! Jag måste ta mig till Borlänge och åka därifrån men jag har ju busskort och den sträckan åker jag ju varje dag ändå.
Det ska bli himla kul att få åka och hälsa på Simon och se hur han har det!

Städade ihop och väckte Paulina, käkade frukost i lugn och ro och sen fick jag ett ryck. Jag har funderat och velat fram och tillbaks i flera veckor… Nu var det dags, nu fick det bära eller brista!

Jag gjorde det! Jag rakade av mig håret!
Det är inte helt jämnt i färgen men om någon vecka kan jag raka av ytterligare någon millimeter och då blir det nog bättre. Nu kan jag spara ut min egen färg, helt oförstört.

Paulina och jag drog in till stan och jag besökte bolaget, vi delade på en pizza, drack ischai och cookielatte till efterrätt och strosade runt i flera timmar i solskenet.
Egentligen var vi sugna på att sätta oss på en uteservering och ta ett glas rosé men jag insåg att för samma summa skulle vi kunna köpa flera flaskor på bolaget så det blev en sån lösning istället.

När vi kom hem hade vi picnic på en filt på gräsmattan, drack rosé, åt äpple och passionsfrukt och ost och kex till lite mysmusik i kvällssolen. Perfekt start på semestern!

 

 

0