Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Första natten med mommo

Av
den
2 juni 2021

I lördags var det dags för första natten borta från mamma!
Paulina skulle på födelsedagsfest, festa till och sova borta och lillhjärtat skulle vara med mommo (mig alltså, haha).

Vid fyratiden åkte Paulina och Noelle och jag tog en promenad i solen. Hon fick titta på en kotte, och ja självklart smaka lite också.

Jag hittade ett så fint ställe med massor av maskrosor så där satte jag ner ungen och fotade lite

Noelle behövde sova en stund så jag satte mig nere vid sjön.

Älskar den här grönskan!

Hemma efter promenad och nap, nu sitter vi på balkongen och äter melon, leker och lyssnar på musik

Vi leker tittut

Pyjamasen på, nu kvällsgröt. Noelle åt en stoor portion gröt innan vällingen.

Lite kvällsgos innan det är dags att sova

Nyvakna och ska strax möta upp mamma i stan

Det här gick ju bra!
Noelle är verkligen inte svår att ta hand om. Det enda “problemet” är att det kan vara svårt att få henne att somna, speciellt till natten, och att sova hela natten. Hon vaknar gärna ett par gånger för matpaus.
Men hon är en enormt glad och tillfreds liten tjej

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 189
  • 1 854
  • 401 065
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök