Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Första dygnet med inneboende och studieplaner

Av
den
19 augusti 2017

Nu har det snart gått ett dygn med en ny hyresgäst och det känns riktigt bra.

Barbara är en jättegullig “liten” tjej och jag tror att vi alla kommer att funka toppen tillsammans! Hon är lite blyg men ändå ganska framåt (öhh? ja svårt att förklara)

Igår kväll när hennes mamma åkt satte hon sig med mig och Paulina i soffan och vi pratade om allt möjligt i flera timmar och vi berättade om Falun, hur man hittar, vad som finns att göra osv. Hon ville gärna ta med sig Paulina för en fika på stan någon dag. 🙂

Idag har hon tagit en promenad ner till Lidl alldeles själv efter lite vägbeskrivningar och i eftermiddag tänkte jag ta med henne en promenad till Bojsenbeach, ja åtminstone om det slutar regna så.

Ägnade halva natten åt att Googla på utbildningar och lösningar åt Paulina. Inget är klart än men just nu planerar vi ett besök på Vägledningscentrum i början på veckan för att höra om möjligheterna för Paulina att plugga upp sina grundskolebetyg via tex Komvux. Sen har vi kikat lite på olika undersköterskeutbildningar som hon kan söka när hon är behörig.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  20 augusti 2017

  det går framåt! var pluggar lilla inneboende Barbara? och vad? pussis

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 226
 • 857
 • 404 602
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök