Media Vardagsliv

Första arbetspasset…

Av
den
22 juni 2009

… På Peace & Love är avklarat.

Igår hade vi dagspasset mellan 09.00-15.00.
Vi kom upp och dit i tid så vi hann med en McDonaldsfrukost innan vi hoppade på vårt pass.

Det tog inte lång stund innan Jonas och jag fick bli arbetsledare för vår grupp som bestod av ett gäng helskumma människor.
Några ungdomar som inte klarade av att ta några som helst egna initiativ och som mest stod med armarna i kors. Och ett gäng pensionärer som jobbade för bowlingklubben i Borlänge, lika tafatta dom!

Så, Jonas och jag gjorde nästan allt själva, för man hinner inte med att tjata på vuxna människor som inte ens försöker!
Vi fyllde på saft och vatten, bryggde kaffe, ställde fram plastmuggar och tallrikar, fyllde på mat i kantinerna, torkade bord, sopade golv mm mm.

Allt gick bra iallafall men jag var bra trött igår när vi kom hem.
Efter en dusch somnade jag i soffan…

Magnus och Hanna kom förbi en sväng och sen skickade vi Benjamin till affären för att köpa hem lite gott och så såg vi två filmer tillsammans, Jonas, jag och pojkarna.

Imorse blev det ingen sovmorgon för halv tio skulle vi vara på Simons polisförhör.
Förhöret gick bra och vi åkte hem, åt frukost och städade lite.

Idag blir det en lugn dag hemma och ikväll måste vi lägga oss i tid för klockan två inatt bär det av mot Borlänge och vårt nattpass.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  Elin

  23 juni 2009

  Visste man väl att “TeamBojsen” skulle fixa biffen 8) … Men visst blir man förvånad (och irriterad) på människor som inte verkar se jobb som behöver göras!!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 10
 • 2 467
 • 403 829
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök