Vardagsliv

Förkyld, lugnt kvällsmys och fullt hus

Av
den
7 september 2018

Har jobbat idag trots feber och konstanta nysningar men det var jobbigt för energinivån var verkligen låg.

När jag kom var det fullt hus, min inneboende som varit borta hela sommaren hade kommit hem, och Paulinas kompis bor här för tillfället pga bråk med mamma sin.

Städade ihop lite, tog en dusch och bytte om till myskläder, tände ljus, gjorde en kopp the och slog mig ner i soffan och myste med Daniel.

Tjejerna ska ut ikväll men jag blir hemma och kurerar mig så att jag förhoppningsvis är frisk tills på måndag igen. Kul iallafall att hon har en kompis att umgås med!

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 96
  • 749
  • 429 986
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök