Livet som farmor och mormor Vardagsliv

Förberedelse för mygginvasion!

Av
den
26 juni 2019

Så, då har jag inhandlat en “skräm-iväg-myggochknottjävlarna-maskin” till mamma som ska med dit i Midsommar!

I torsdags var det en vanlig arbetsdag för min del och på eftermiddagen kom Vanessa hit till jobbet för att vi sedan skulle åka direkt härifrån Borlänge till Fredriksberg.

På onsdag kväll såg min väska ut så här, snacka om att vara ute i sista stunden. Som tur är så skriver jag ju alltid listor på allt så packlistan fanns nedskriven och det var bara att gå efter den.

Ett par timmar innan tåget skulle gå från Borlänge får jag ett sms från SJ om att tåget var försenat så jag går in på hemsidan och möts av detta.
Någon timme senare har de visst fått igång tåget men det var över en timme försenat.

Fick lite smått panik för vi hade bara en kvart på oss i Ludvika för att hinna med den sista bussen till Fredriksberg. 😖
Ringde runt lite och trodde ett tag att alla planer skulle skita sig tills min goa kollega erbjöd sig att skjutsa oss till Sunnansjö och därifrån kunde vi sen ta bussen den sista biten till Fredriksberg.

 

Vanessa fick lite mellanmål på jobbet medan hon väntade på att jag skulle bli klar.
Och väl framme hos mamma så fick hon en ritbok och nya pennor och det var nog helgens räddning, hon målade klart nästan hela boken!

Vi hann även hälsa på och mysa med mammas djur, hunden Blinka och katterna Torsten och Astrid och Vanessa var så imponerad av att en hund kunde vara kompis med två katter. Det skulle hon minsann berätta för sina kompisar när hon kom hem igen! 😍
Dessutom passade hon på att döpa om dem. Astrid fick det nya namnet “Svarta pölen” eftersom Vanessa tyckte att hon såg ut som just en svart pöl när hon la sig ner 😅 och Torsten fick det nya namnet “Torstian” (lättare att säga antar jag).

Efter lite middag i magen så blev klockan mycet och det var 2 trötta tjejer som gick och la sig för att orka fira midsommar.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 54
  • 2 591
  • 402 362
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök