Webbigt

Flyttar över mina följare

Av
den
1 januari 2020

Ni nya är självklart också välkomna att följa mig på Bloglovin >>>

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  Carola

  25 december 2019

  God fortsättning på julen 🎄🌟🤗

 2. Svara

  mamma

  25 december 2019

  ja mig blir du inte av mig,…😻

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 150
 • 2 467
 • 405 178
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök