Hem Ljuva Hem Vardagsliv

Flytt och fest!

Av
den
8 april 2020

I lördags var det då dags för Paulinas flytt och tack och lov har jag snälla kollegor som hjälper till när det behövs!
Både Simon, Emil och Carro kom för att hjälpa till och vi kämpade på bra i några timmar. Vi hade fått låna en säckkärra från hyresbolaget och den var guld värd!

Carro ska sälja sitt hur och flytta till ett nytt och i samband med det rensar hon för fullt och jag sa åt henne att köra allt till oss. Hon kom med full bil! Wihooo!
Paulina och jag hamnade nästan i slagsmål och vem som ville ha vad, haha, men jag vann och fick det jag ville ha!
Bilder kommer när jag spraymålat och pyntat klart. Tack världens bästa Carro! 😍

När flytten var klar bjöd Paulina på mat och vi tog ett glas bubbel i solen på balkongen.

Efter att vi duschat av oss allt flyttdamm så trillade Viola och Louise in och det blev kramkalas. Louise har suttit i hemmakarantän i flera veckor efter en resa till Japan och Viola har jobbat hemifrån så vi hade inte setts på länge.

Ja pusskalas också tydligen

Ja lite yoga fick vi också till, kan ju vara bra efter allt stillasittande på jobbet

Jaha?? Så typiskt oss… att på en fest hamna sittandes(?) i badrummet och tjejsnacka! 😂

Konstigt nog var jag inte speciellt bakis på söndagen. Jag gick upp i tid, städade undan efter festen, gick till Ica och handlade mat, lagade massor av matlådor med kyckling och ris, gick till Paulina och hjälpte till att packa upp en del och röjde runt hela dagen.

Ja nu är alltså flytten klar och det känns både konstigt och skönt att plötsligt bo alldeles ensam. Vi har nog inte riktigt vant oss ännu.

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
1 kommentar
 1. Svara

  mamma

  8 april 2020

  Men ni behöver ju inte heller klippa av navelsträngen än…på några månader, haha. Klart det känns konstigt, men det hade varit värre om Paulina flyttat till typ Norrland!

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 233
 • 857
 • 404 625
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök