Foto Semester/Resor Vardagsliv

Fjärilshuset i Haga – Del 2

Av
den
12 juli 2020

Fortsättning med fler foton från Fjärilshuset i Haga…

Ser ni det fluffiga huvudet? Hur söt!?

Mums med melon

 

 

Taggar
LIKNANDE INLÄGG
2 kommentarer
 1. Svara

  mamma

  12 juli 2020

  I sammandraget till det här inlägget står det lite text. Den texten kan jag inte hitta i själv inlägget. Men i förra inlägget var texten med?

  • Svara

   Saija

   14 juli 2020

   Texten finns visst med men det är väldigt lite text och en del ligger precis ovanför fotot. Så det så 😉

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
 • 160
 • 739
 • 403 017
 • 2 541
 • 8
 • 3 248
Sök