Djurliv

Finbesök och uppgifter i solen

Av
den
1 juni 2016

Min grannes katt har fått kattungar och igår var de ute för första gången och i förmiddags fick jag besök på altan ?
Daniel låg och sov här på mattan när de två kattungarna kom, jag väckte honom försiktigt och bad honom att hålla sig lugn och det gjorde han. Kattungarna kom fram en i taget, nosade på Daniel, reste ragg och satte sig en bit ifrån och iakttog honom.

ons1

Så galet söta! Jag ska försöka få lite bättre bilder på dem vid tillfälle.
Den här lilla tuffingen var ända in i vardagsrummet och kikade sig omkring.

 

Eftermiddagen spenderades i stan på Folkuniversitetet där jag går på en jobbcoachkurs. Efter en timme inomhus fick vi uppgifter att jobba med och jag satte mig självklart utomhus i värmen. Underbart!

ons3

Mötte Paulina på Willys på vägen hem och hon handlade lite frukost till tågresan imorgon, hon ska till Stockholm och Gröna Lund med skolan imorgon så de åker tidigt.

Åt lite middag och sen tog jag lite kort på Daniel i gräset. Det är riktigt kul att ha plockat fram kameran igen, har saknat det.
Får se om jag kanske till och med orkar med en fotopromenad lite senare ikväll när solen är på väg ner.

Taggar
LIKNANDE INLÄGG

SKRIV EN KOMMENTAR

Vad skoj att du har hittat till min livsstilsblogg! Här bloggar jag om min vardag i Dalarna, om små och stora händelser och annat som intresserar mig. Jag är en singeltjej med tre vuxna barn och tre barnbarn. Jag jobbar som driftoperatör med administration och trivs jättebra. På fritiden har jag intressen som fotografering, bildbehandling och webb, böcker och musik, fika och inredning. ♥ Välkommen åter! ♥

Arkiv
Tidigare bloggat
Bloggkanaler
FollowStatistik
  • 165
  • 2 467
  • 405 324
  • 2 541
  • 8
  • 3 248
Sök